Leiders van morgen zetten vandaag in op creativiteit

paspoppen.jpg
Al onze klanten hebben één ding gemeen: ze geloven steevast dat creativiteit aan de basis ligt van positieve verandering. Of het nu gaat om het bedenken van nieuwe producten of diensten, een interne reorganisatie, het optimaliseren van processen of het uittekenen van nieuwe businessmodellen, met creativiteit als motor worden de doelstellingen zoveel makkelijker bereikt.

Doorgaans zijn onze klanten middelgrote of grote bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen die inzetten op creativiteit om vooruit te gaan, te verbeteren, te innoveren. In nauwe samenspraak met hen ontwerpen we de juiste processen om die verandering in goede banen te leiden. Maatwerk dus, want elke behoefte is anders. Daarom hechten we ook veel belang aan het intakegesprek. Een goede voorbereiding is essentieel om het vooropgestelde resultaat te bereiken.

We werken met al onze klanten naar een langetermijn-relatie toe. Daarom zijn begrippen als integriteit, wederzijds vertrouwen en transparantie niet uit de lucht gegrepen. Ook wat tarifering betreft trekken we die transpantie door: wat je betaalt is wat je krijgt (en vice-versa). Dus geen nare verrassingen op het eind van de rit.

 

Een greep uit ons recente klantenportfolio:

tekengebied-1.png

 Recente cases

 • dirk-bogaerts-red.jpg
 • sandra-schuerewegen-blue.jpg
 • Aveve innoveert om aan de hoge kwaliteitseisen te blijven voldoen

  Bij AVEVE Veevoeding liggen vier zeer concrete én vernieuwende projecten op tafel. Dat is het resultaat van een intensief trainingstraject dat BEDENK bij het bedrijf verzorgde Ontdek onze aanpak.

 • Brunel neemt de vraagstukken van het bedrijf onder de loep met een interne Think Tank

  Bij Brunel heeft men sinds meer dan een jaar een eigen, interne Think Tank: een groep medewerkers die eenmaal per maand samenkomt om na te denken over vraagstukken die de directie hen voorschotelt. Zo gaat dat in z'n werk...

 • oude-dame-blauw.jpg
 • rtl-vierkant-red.jpg
 • partena-family-blue.jpg
 • Innoveren in de bejaardenzorg

  De bejaardenzorg is een snel evoluerende sector met specifieke uitdagingen. In opdracht van COCD ontwierp en begeleidde Bedenk een innovatieproject. Ontdek onze aanpak.

 • Leverancier van Creativiteit

  Voor het tweede jaar op rij zijn we hofleverancier van creativiteit bij RTL Nederland. Elke medewerker kan zich inschrijven voor één van de vele trainingen. Ontdek onze aanpak.

 • Creatie van een 'Lean Team'

  Bij Partena Ziekenfonds werden de mensen nauw betrokken bij de verandering. Dat zorgde voor een vlot verloop en extra draagkracht. Ontdek onze aanpak.

news.jpg

Contacteer ons!

Benieuwd wat business creativity aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.