Online training effectief brainstormen

brainstormen-2.jpg
Bedenk meer en betere ideeën

"Iedereen kan brainstormen" Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Vaak worden de meest elementaire regels van een brainstorm echter volledig genegeerd. Hierdoor verliest een brainstorm het grootste deel van zijn potentieel. Wat jammer is, want brainstormen is een zeer krachtig hulpmiddel ... als het correct wordt gebruikt.

Hoe organiseert u een brainstorm?

Wanneer gebruik je een brainstorm? In deze hands-on basisopleiding leren wij u de 4 stappen van een succesvolle brainstorm: vraag, divergentie, convergentie en activering. Voor elke fase presenteren we verschillende technieken die onmiddellijk worden toegepast, door gebruik te maken van uw eigen professionele vraagstukken.

Online brainstormen?

Uiteraard kan je ook online brainstormen. De meeste processtappen, basisregels en technieken zijn immers dezelfde.  Maar toch heeft een online brainstorm ook zijn eigen accenten. Tijdens deze training voel je aan den lijve hoe een online brainstorm hoort te gaan. Wat de valkuilen zijn en hoe je daar mee om kan gaan. Bovendien leer je werken met de meest gebruikte online tools.

Alle technieken die we meegeven tijdens deze training zijn achteraf zowel online als offline inzetbaar.

Resultaat

Na deze training zal uw brainstorm een veel beter resultaat opleveren. Bovendien kunt u beter beoordelen wanneer u een brainstorm hoeft te gebruiken. En ten slotte moet je zelf een eenvoudige brainstorm kunnen organiseren en faciliteren. Je krijgt ten slotte ook een heel pak tools en technieken mee voor in je toolbox.

Voor wie is deze training bedoeld?
  • Elke professional die tijdens een brainstorm effectiever wil zijn in het bedenken van originele én nuttige ideeën

  • Elke leidinggevende die beter wil brainstormen met zijn of haar team

PRAKTISCH

Data: 09 tem 12/02/21, telkens in de voormiddag van 09 tot 12u

Trainer: Pieter Daelman

Locatie: Online

Prijs: 475,- excl btw 
(deze opleiding komt in aanmerking voor steun met de KMO portefeuille)

INSCHRIJVEN

nws

  


Deze innovatieve organisaties werden al door Bedenk getraind:

 

  • aveve logo
  • vrt logo
  • tu eindhoven logo

 

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.