Mark Vandael

Mark Vandael

Mark (°1966) studeerde marketing in Antwerpen. Hij begon zijn carrière in ICT maar startte na een paar jaar zijn eigen bedrijf en begon als onafhankelijk trainer/consultant.

In 2004 ontdekte hij creatief denken. Het was liefde op het eerste gezicht. Hij volgde alle cursussen bij COCD (www.cocd.org - Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken) en vervoegde hun team als onafhankelijk trainer/facilitator.

Samen met Flanders District of Creativity organiseerde hij in 2009 voor COCD het 11de Europese Congres over Creativiteit en Innovatie in Brussel. Sindsdien is hij ook secretaris van de European Association on Creativity and Innovation (www.eaci.net).

Als ‘professioneel boomschudder’ werkt Mark nu als spreker, geeft hij trainingen/workshops en faciliteert hij creatieve veranderprocessen.
Hij is ook praktijklector ‘Crealabs’, ‘Entrepreneurship’, ‘Alternatieve presentatievaardigheden’ en ‘Trends & Conceptmanagement’ aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en Executive Professor Creativity aan de Antwerp Management School.

Mark is gepassioneerd, dynamisch en inspirerend. Hij vindt het geweldig om zijn ervaringen te kunnen delen met anderen. Hij stond al op podia van verschillende conferenties over de hele wereld: CREA (Italië), MindCamp (Canada), ECCI (Portugal, Ierland), INSME (Finland), ISPIM (Finland, Hongarije, Ierland, Portugal, Oostenrijk), ... 

> +32 (0)475 453 827

Mail Mark
Mark op linkedin