Online training effectief brainstormen

 09 tem 12/ 02/21 - ONLINE TRAINING

EFFECTIEF BRAINSTORMEN, ZOWEL ON- ALS OFFLINE

In deze praktische online training van 4 halve dagen leren wij je de 4 essentiële stappen van elke succesvolle brainstorm: vraag, divergentie, convergentie en activering. 

In elke fase gaan we aan de slag met verschillende technieken die onmiddellijk worden toegepast.

Bovendien krijg je ook tips en tricks mee om zelf betere sessies te faciliteren.

De toegepaste processtappen en technieken kunnen nadien zowel on- als offline toegepast worden.

MEER INFO
Training effectief brainstormen

09 & 10/ 11/20 - OPEN TRAINING

EFFECTIEF BRAINSTORMEN

"Iedereen kan brainstormen" Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Vaak worden de meest elementaire regels van een brainstorm echter volledig genegeerd. 

In deze hands-on basisopleiding leren wij u de 4 stappen van een succesvolle brainstorm: vraag, divergentie, convergentie en activering. Voor elke fase presenteren we verschillende technieken die onmiddellijk worden toegepast.

MEER INFO
masterclass innovatiecultuur

21/10/20 - EXECUTIVE MASTERCLASS

Maak van je medewerkers de motor van innovatie

Tijdens deze masterclass krijg je een antwoord op de vraag : “Hoe bouw ik aan een duurzame innovatiecultuur binnen mijn organisatie?”

Aan de hand van een gericht assessment geven we inzicht in de sterktes en zwakten van je organisatie op vlak van innovatiecultuur op dit moment. Je krijgt concrete oplossingen, tips en een methodisch kader aangereikt die je vervolgens verwerkt in een roadmap voor jouw organisatie waar je meteen mee aan de slag kan.

Achteraf bekijken we samen met jou individueel hoe je de lessen zou effectief mogelijk kan implementeren. 

INSCHRIJVEN

 

Contacteer ons!

Benieuwd wat medewerker-gedreven innovatie aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.