masterclass innovatiecultuur

VOLZET

21/10 - EXECUTIVE MASTERCLASS

Maak van je medewerkers de motor van innovatie

Tijdens deze masterclass krijg je een antwoord op de vraag : “Hoe bouw ik aan een duurzame innovatiecultuur binnen mijn organisatie?”

Aan de hand van een gericht assessment geven we inzicht in de sterktes en zwakten van je organisatie op vlak van innovatiecultuur op dit moment. Je krijgt concrete oplossingen, tips en een methodisch kader aangereikt die je vervolgens verwerkt in een roadmap voor jouw organisatie waar je meteen mee aan de slag kan.

Achteraf bekijken we samen met jou individueel hoe je de lessen zou effectief mogelijk kan implementeren. 

INSCHRIJVEN

 

Training effectief brainstormen

VOLZET

09 & 10/ 11 - OPEN TRAINING

EFFECTIEF BRAINSTORMEN

"Iedereen kan brainstormen" Tenminste, dat is wat de meeste mensen denken. Vaak worden de meest elementaire regels van een brainstorm echter volledig genegeerd. 

In deze hands-on basisopleiding leren wij u de 4 stappen van een succesvolle brainstorm: vraag, divergentie, convergentie en activering. Voor elke fase presenteren we verschillende technieken die onmiddellijk worden toegepast.

MEER INFO

Contacteer ons!

Benieuwd wat business creativity aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.