Inspirerende keynotes over creativiteit en innovatie

inspirerende keynotes over creativiteit en innovatie

BEDENK wil al van bij de start van een project de juiste toon zetten. Laat je mensen zien dat het menens is, dat jullie daadwerkelijk aan de slag willen. 

We starten liefst met een speelse en interactieve opwarmer. Iedereen moet zich op z’n gemak voelen. En tegelijkertijd ook aangesproken. 

Vervolgens laten we hen ervaren dat dingen anders kunnen, anders moeten. Dat doen we aan de hand van reële voorbeelden, liefst uit de eigen praktijk. 

Aanhet eind komen de deelnemers naar buiten met ‘goesting’, zin om te starten, er echt in te vliegen. Ze zijn er van overtuigd dat ze zelf aan de slag mogen, dat hun inbreng ook echt gewenst is. 

We ronden af met een duidelijke ‘call to action’. Van ‘lay back and enjoy the ride’ naar ‘fasten your seat belt, here we go’


 

keynote persoonlijke creativiteit

Boost je individuele creatieve vaardigheden

Wat is creativiteit in een zakelijke omgeving? Wat is het belang van business creativity en hoe kan je het inzetten om elke dag opnieuw meer en betere ideeën te bedenken? "Creatief dat ben je, of dat ben je niet", zegt men wel eens. Maar klopt dat wel? En hoe kan je je persoonlijke creativiteit dan trainen?

Bekijk hier een fragment


 

keynote innovatieve teams

Innovatieve teams creëren

Wat is de rol van teams in innovatie? Hoe kunnen we teams creëren die samen gaan voor meer innovatie? Wat zijn de parameters van teams die keer op keer succesvol innoveren? Wat kunnen we van hen leren? En hoe worden we vervolgens zelf succesvolle innovators?


 

keynote future proof leadership leiderschap creatief innovatief

Future proof leadership

"Het is niet de rol van de creatief leider om zelf alle ideeën te bedenken", zei Sir Ken Robinson al, "het is zijn taak om de omstandigheden te creëren waarin anderen die ideeën kunnen bedenken."

Wat is de rol van een leider binnen creativiteit en innovatie? Wat kan jij doen om meer en betere ideeën uit je mensen te halen? Welke leiderschapsstijl pas je best toe? En wat zijn de valkuilen?

 


 

keynote innovatiecultuur

Naar een stevig verankerde innovatiecultuur 

De veranderingen in de markt nemen exponentieel toe. Bedrijven moeten mee. Stilstaan is immers achteruit gaan. Maar heel wat organisaties worstelen met deze nieuwe snelheid en weten niet waar te beginnen.

Wat is het belang van innovatiecultuur binnen een organisatie? Hoe kan je innovatiecultuur in kaart brengen? En wat kan je vervolgens doen om aan die cultuur te werken?


 

Deze innovatieve klanten mochten we reeds inspireren:

 

  • FOD financien
  • NS groep
  • Familiehulp

Contacteer ons!

Benieuwd wat business creativity aan jouw organisatie kan bijdragen? Of zit je met een uitdaging en wil je ons even aan de tand voelen hoe we kunnen helpen? Contacteer ons gerust, wij komen graag op de koffie.